De Klusbroeders naar de KvK!

Vandaag, 24 maart 2021, was het zo ver. Na er lang genoeg over te dromen stond dan nu daadwerkelijk een afspraak gepland bij de Kamer van Koophandel.
De website was net afgerond en klaar voor gebruik, nu moest het alleen nog officieel worden.

Het heeft even geduurd tot ik eruit was welke rechtsvorm ik ging aannemen. Oorspronkelijk zou De Klusbroeders een v.o.f. worden, omdat ik het bedrijfje wou gaan starten met mijn collega en klusbroeder Marios. Wegens omstandigheden is dat nog even uitgesteld, dus heb ik besloten zelf aan de slag te gaan als eenmanszaak.
Dit betekent echter niet dat ik alle klussen alleen ga doen, dus de naam Klusbroeders is nog zeker toepasselijk! Door middel van samenwerking met derden kan ik een grote diversiteit aan klussen aannemen. Deze personen zijn vrienden of kennissen wiens competenties overlappen met de mijne, of juist weer op andere vlakken uitblinken, waardoor ze mij kunnen aanvullen waar nodig!


Ik laat er geen gras over groeien, want ik ben ondertussen al samen met een van mijn klusbroeders druk met een karwei bezig!
Later meer hier over.. eerst klussen en vieren. Of ja.. mijn bedrijf heeft als startdatum 25 maart, maar hé, vieren mag alvast toch? ?

Scroll naar boven